BrandLab ‘Inspiratie’
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object
SlideshowImage object SlideshowImage object

Agenda

No Compromise.

17-10-2018
17 oktober

Op woensdag 17 oktober is Rik Eysink Smeets te gast bij BrandLab.

Rik runt samen met zijn vader Hans, moeder Karin en broer Tom retail bureau Eysink Smeets, een internationaal alom gerespecteerd en bewezen bureau dat actief is in meer dan 25 landen. Een klein bureau dat werkt voor grote namen: Sainsbury's, Albert Heijn, Unilever, Kruidvat en Etos.

De wereldwijde blik van Rik zorgt voor een verfrissende kijk op Nederlandse merken en hier gaan we op 17 oktober mee aan de slag! We gaan kijken naar waar het naar toe gaat met merken. We spelen de 'No Compromise Game'. Dit vernieuwt onze blik op merken en de markt. Door het spelen van dit spel kunnen we kijken wat er op dit moment gebeurt in de markt en voorspellen waar de markt over vijf jaar zal staan. Wat zijn de winnende merken? Welke merken gaan verliezen? Wat moet je doen om aan de juiste kant van de streep te eindigen...

Geprikkeld? Meld je aan voor deze bijeenkomst bij dagmar@businessconnected.nl!